
Kitchen Mysteries – Revealing the Science of Cooking
Catégorie: Livres pour enfants, Etudes supérieures, Érotisme
Auteur: Elena Ferrante, Adeena Sussman
Éditeur: Celeste Ng
Publié: 2015-12-29
Écrivain: Gabriel Garcia Marquez
Langue: Sanskrit, Chinois, Catalan, Suédois, Tagalog
Format: epub, Livre audio
Auteur: Elena Ferrante, Adeena Sussman
Éditeur: Celeste Ng
Publié: 2015-12-29
Écrivain: Gabriel Garcia Marquez
Langue: Sanskrit, Chinois, Catalan, Suédois, Tagalog
Format: epub, Livre audio
Livres sur Google Play - Profitez de millions d'applications Android récentes, de jeux, de titres musicaux, de films, de séries, de livres, de magazines, et plus encore. À tout moment, où que vous soyez, sur tous vos appareils.
- 01:59 Deutsche Welle: News and information in German covering everything from business, science and politics to sports and culture. Rating: 16. 05:00 Made in SA: 'S6/E18'. An inspirational factual entertainment reality series for the youth. Rating: 16. 05:29 Hectic On 3: 'S3/E29'. A energetic new tween show that promises to pull out all the stops for the young viewers of the nation! Rating: 16 ...
Gastronomía molecular - Wikipedia, la enciclopedia libre - Definición. La gastronomía molecular es la aplicación de los principios científicos a la comprensión y desarrollo de la preparación de las cocinas domésticas. [8] Esta tiene relación con el estudio y análisis de las propiedades fisicoquímicas de los alimentos y los procesos tecnológicos a los que éstos se someten, como son el batido, la gelificación, y el aumento de la viscosidad ...
分子ガストロノミー - Wikipedia - Hervé This, Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking. Columbia University Press, New York, 2007 ISBN 978-0231141703 (英語) Hervé This, Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor. Columbia University Press, New York, 2006. ISBN 978-0231133128 (英語)
[audiobook], [online], [kindle], [audible], [epub], [download], [read], [pdf], [english], [free], [goodreads]
0 komentar:
Posting Komentar
Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.